Min kjære pappa. Hvil i fred. 1 år og 10 måneder i dag. (jankabynnee)

Min kjære pappa. Hvil i fred. 1 år og 10 måneder i dag.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal starte med. Det er fortsatt like tungt. Uansett hvor lenge det er siden, kommer det alltid til å være like tungt. Det går aldri en eneste dag uten at jeg tenker på deg. Du er med meg hver dag i tankene mine, og det vil du for alltid være. Det at du ble brått borte for meg, knuste meg helt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre lenger. Uten pappaen min som alltid var der, som alltid hjalp meg, og som jeg alltid kunne snakke med om alt mulig. Om absolutt alt. Jeg skjønner det på en måte fortsatt ikke. At jeg aldri får se smilet ditt, at jeg aldri får gitt deg en klem lenger, du er ikke der til å trøste meg når jeg har det vanskelig..

Du var ikke bare en far, du var min beste venn. Vi kunne tulle om alt, vi kunne lekeslåss, spille kort, sitte i bil og snakke i timesvis, le av minner, snakke om vanskelige og morsomme ting, vi gjorde rett og slett ALT. Savner alle de gode stundene vi hadde sammen. Savner de utrolig mye! Og mest av alt, savner jeg den gode latteren din. 

Du var så utrolig bra å ha. Jeg visste jeg alltid hadde deg på min side, og du hjalp meg alltid når det trengtes, og det var godt for meg. Jeg vet du fortsatt er her hos meg og passer på meg, selvom du ikke er her fysisk. Jeg har mange ganger følt deg, og faktisk sett deg. Det er så trygt. For da vet jeg at du fortsatt er hos meg. Og ikke har glemt datteren din som elsket deg mer enn alt her i verden. Hun som uansett elsket deg om vi kranglet.

Det er fortsatt tungt å tenke på at den siste tiden du var her så kranglet vi. Jeg ville gjort alt for å møte deg en siste gang og fortelle hvor lei meg jeg er for alt jeg sa, og at jeg elsker deg utrolig mye. At jeg ikke mente alt det teite jeg sa.. Jeg kunne ønske jeg kunne snudd om på alt det, og bare gi deg en siste ordentlig klem. For du var, og er den beste faren som jeg noensinne kunne ha hatt, og ingen person vil noensinne kunne erstatte deg, uansett hvor mye de prøvde. Ingen kan jeg elske mer enn det jeg elsket deg. 

Jeg savner deg utrolig mye, pappa. Skulle virkelig ønske du fortsatt var her. Stor klem og nuss fra datteren din. ♥

  

-jankabynne

er her for deg, vennen! <3

Reidun

Hei jenta mi.

Så fint du skriver. Det at pappa er med deg skal du nok aldri tvile på, han passer nok på dere alle . At det er tungt vet jeg, sorgen og savnet vil du alltid ha. Men de gode minnene vil også bli sterkere som tiden går. At dere kranglet vet jeg gjør deg vondt men det betyr ikke at den kjærligheten dere hadde på noen måte er svekket. Den er der fortsatt og pappa vet :-)

Gla i deg jenta mi, håper vi sees snart.

Stor klem <3
så synn, kunne ønske at jeg kunne føle med deg, men det kan jeg dessverre ikke :(
mijamhf: vet, jentamii<3
Reidun: Hei.

Tusen takk. :-)

Glad i deg også, stoor klem <3
Christina: :(( takk for tanken<3

Tobias

Felte noen tårer jeg nå, Janka :') <3

Det var veldig bra skrevet!
Tobias: Tusen takk, Tobias <3


Skriv en kommentar


Design av: Ina Anjuta

hits