jankabynnee -

I dag så har jeg vært på CC (som er kjøpesenteret der jeg bor) sammen med en kompis av meg som heter David. Etter jeg kjøpte litt drikke og sånn så dro vi hjem til han og spiste pølser. Det var skikkelig koselig det :3

Og så drakk vi litt og spilte mario cart(eller noe i den duren) og lego star wars. Så så vi på maange videoer på youtube, og til slutt sovna jeg x)

Når jeg våkna, så spiste vi litt til og så dro jeg hjem.

Nå sitter jeg her og spiller sims 3. Veldig gøy altså. Mehee.

Har dere hatt en fin dag?


-jankabynne

I går så kom endelig kaninen! Det er ei jente og hun heter Tuva. Den er så søt, den bare hoppa rundt i hele leiligheten og kikka rundt. Og så hadde jeg den på fanget på et hånkle, og det hånkle fikk gjennomgå.. Full av hull x)

Men det er veldig koselig at det er litt liv i leiligheten nå. Og den bråker ikke så mye på natten, så det er jo bra. Så i dag skal jeg kjøpe flis og mer mat til henne.

Hva synes dere om kaninen? Er hun ikke søt?:D


-jankabynne

Fant et nytt program på mobilen, og synes det var skikkelig gøy. Så dreiv en stund på det ja, hehe. Synes det er moro å lage forskjellige kollasjer, det er gøy og inspirerende å se på.

Jeg har jo alltid vært kreativ, så liker jo å drive med forskjellige sånne greier. Som strikking, scrapbooking, hekling, makramé osv.. Synes det er skikkelig moro!

Hva med dere? Driver dere mye med håndarbeid?

Hva synes dere?


-jankabynne

Var på kjøretur i går med ei venninne, og så dro vi på et sted som heter Mjøsstranda, og spiste der etter vi hadde vært en tur på McDonalds. Plutselig hørte vi noe bråk på taket på bilen til venninna mi, og der sto det jammen meg en and!

Haha, var skikkelig morsomt, og mata han litt med pommed frites og sånn.

Senere på dagen så ble jeg med henne til en superkoselig mann i gokkistand. Så dro jeg hjem. Og dessverre kom ikke kaninen min i går, men den kommer i dag!:D

(Litt uklare biler)


-jankabynne

I dag så var jeg med kjæresten til mamma og spise fastelavensboller. Det er alltid like godt! Det har vært en veldig fin dag.

I dag så henta jeg et kaninbur, for i morgen(eller senere i dag da), så får jeg en kanin som jeg skal ha på prøve. Den er så nydelig!! Legger ut bilde i morgen.

Har dere hatt en fin dag?


-jankabynne

Ja, da er det søndag, og morsdag! Jeg sitter nå oppe og gjør ikke så mye, skal pakke inngaven til mamma (som er en genser, et skjerf og søte kjøkkenhåndkler), så skal jeg vekke kjæresten min, og så blir vi henta av mamma klokka tre, og drar opp til henne for å spise fastelavensboller! Åh, gleder meg, de er så gode! 

 
Skal dere spise fastelavensboller i dag?

Har dere laga/kjøpt noe fint til moren deres?

 

-jankabynne 

Jeg husker veldig godt det, han sendte meg en sang og det var den og sa den minte han om meg, så dermed ble det "vår" sang. Og jeg er glad jeg og han er veldig gode venner fortsatt. Så av og til spiller vi av sangen og ler litt. Haha, så her er sangen: 

 

Jason Derulo: It GirlHva synes dere? 
Liker dere sangen?

 

-jankabynne 

Hørte egentlig ikke så mye på sanger når jeg var liten, men dette er den eneste jeg husker. haha. 
Spice Girls: Wannabe (Radio Edit)Hørte dere på den før? 

 

-jankabynne

Nå skal jeg ha en sånn "25 days challenge" opplegg, siden jeg ikke har så mye å blogge om for tiden. -jankabynne

Hva synes dere? Hvem likte dere best?


-jankabynne

hits