jankabynnee -

Jeg tenkte på om jeg skulle ha en spørsmålsrunde? Er det noe interessant? 

 


(bilde fra i sommer) 

 

-jankabynne

God jul alle sammen! Håper dere får en flott jul alle sammen, kos dere masse med pakker, god mat og herlige mennesker!

-stor klem fra meg!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal starte med. Det er fortsatt like tungt. Uansett hvor lenge det er siden, kommer det alltid til å være like tungt. Det går aldri en eneste dag uten at jeg tenker på deg. Du er med meg hver dag i tankene mine, og det vil du for alltid være. Det at du ble brått borte for meg, knuste meg helt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre lenger. Uten pappaen min som alltid var der, som alltid hjalp meg, og som jeg alltid kunne snakke med om alt mulig. Om absolutt alt. Jeg skjønner det på en måte fortsatt ikke. At jeg aldri får se smilet ditt, at jeg aldri får gitt deg en klem lenger, du er ikke der til å trøste meg når jeg har det vanskelig..

Du var ikke bare en far, du var min beste venn. Vi kunne tulle om alt, vi kunne lekeslåss, spille kort, sitte i bil og snakke i timesvis, le av minner, snakke om vanskelige og morsomme ting, vi gjorde rett og slett ALT. Savner alle de gode stundene vi hadde sammen. Savner de utrolig mye! Og mest av alt, savner jeg den gode latteren din. 

Du var så utrolig bra å ha. Jeg visste jeg alltid hadde deg på min side, og du hjalp meg alltid når det trengtes, og det var godt for meg. Jeg vet du fortsatt er her hos meg og passer på meg, selvom du ikke er her fysisk. Jeg har mange ganger følt deg, og faktisk sett deg. Det er så trygt. For da vet jeg at du fortsatt er hos meg. Og ikke har glemt datteren din som elsket deg mer enn alt her i verden. Hun som uansett elsket deg om vi kranglet.

Det er fortsatt tungt å tenke på at den siste tiden du var her så kranglet vi. Jeg ville gjort alt for å møte deg en siste gang og fortelle hvor lei meg jeg er for alt jeg sa, og at jeg elsker deg utrolig mye. At jeg ikke mente alt det teite jeg sa.. Jeg kunne ønske jeg kunne snudd om på alt det, og bare gi deg en siste ordentlig klem. For du var, og er den beste faren som jeg noensinne kunne ha hatt, og ingen person vil noensinne kunne erstatte deg, uansett hvor mye de prøvde. Ingen kan jeg elske mer enn det jeg elsket deg. 

Jeg savner deg utrolig mye, pappa. Skulle virkelig ønske du fortsatt var her. Stor klem og nuss fra datteren din. ♥

  

-jankabynne

Da er jeg og Anna på vei til Lillehammer. Nå skal vi på Fretex og Ting og Tøy! Wihuu!

-jankabynne

Nå sitter jeg i sofaen i hybelen min og koser meg med sjokolade, snus, smoothie og Extreme Makeover<3
Hadde vært helt perfekt om kjæresten mon hadde vært her også!


Ser dere på Extreme Makeover?

-jankabynne

Pepperbiff og pommes frites.

-jankabynne-jankabynne

Dette er helt jævlig. Vært sjuk siden Tirsdag og det blir bare verre og verre.. Akkurat nå hater jeg livet mitt.. Håper jeg blir frisk til jeg skal flytte til helga!

-jankabynne

Tok noen bilder i dag, var på verkstedet til en keramiker. Veldig kult.

Hva synes dere?

-jankabynne

Da er der på tide å legge seg. Ny dag i morgen, og da har jeg bestemt meg for at jeg SKAL på skolen uansett hvor sjuk jeg er. Så da får dere alle ha en god natt og sove godt!

-jankabynne

hits